zaterdag 27 oktober 2018

De champignons zijn klaar!


Het was zover! De champignons waren groot genoeg om klaar te maken.

Stap 1: Plukken

Wat waren ze groot geworden! Robin kon ze eindelijk plukken.


Stap 2: Snijden

Iedereen hielp snijden! Voor het betere snijwerk moet je in klas L3E zijn!



Stap 3: Wokken

Maithe zorgden voor het wokken en afkruiden van de champignons!

Dat deed ze goed. Niets aangebrand!

Perfecte cuisson.😋😋😋😋


Stap 4: Brood roosteren

Fran, Febe en Gilles zorgden voor lekker geroosterd brood. Mmmmmm, dat rook heerlijk!
 


Stap 5: Peterselie snijden en dresseren

Noor had thuis al geleerd hoe je peterselie fijn moet snijden en deed dit met veel plezier voor ons.
 


Stap 6: Proeven en smullen!


Sommigen durfden voor de eerste keer een champignon proeven.

Anderen konden niet meer stoppen, hé, Seth!


Klik hier voor de foto's.


De meeste leerlingen proefden en smulden van de toast champignon!

Kijk maar naar de foto's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten